Ga naar de inhoud

Hoe Lang Moeten Drumsticks in de Airfryer? Uitleg en Tips.

 • door
hoe lang moeten drumsticks in de airfryer

De bereidingstijd van drumsticks in de airfryer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de drumsticks, de temperatuur van de airfryer, en het type airfryer dat je gebruikt. In het algemeen kunnen drumsticks in de airfryer worden bereid in ongeveer 20 minuten. Het is essentieel om de juiste temperatuur en baktijd te gebruiken om ervoor te zorgen dat de drumsticks perfect gaar en sappig zijn.

Inhoudsopgave

Belangrijke punten om te onthouden:

 • De bereidingstijd van drumsticks in de airfryer is ongeveer 20 minuten.
 • De juiste temperatuur en baktijd zijn essentieel voor perfect gare drumsticks.
 • Drumsticks kunnen gemarineerd of gekruid worden voor extra smaak.
 • Voorverwarmen van de airfryer kan zorgen voor een krokanter korstje.
 • Controleer de gaarheid van de drumsticks met een vleesthermometer.

Blijf lezen voor meer informatie over het verschil tussen een drumstick en een kippenpoot, de bereidingstijd voor rauwe en voorgegaarde drumsticks in de airfryer, en handige tips en recepten voor het bereiden van de lekkerste drumsticks in de airfryer.

Wat is het verschil tussen een drumstick en een kippenpoot?

Een drumstick is het onderste deel van een kippenpoot, terwijl een kippenpoot het gehele been van de kip omvat, inclusief het bovenste deel met vel, spiermassa en rugstuk. Een drumstick is kleiner dan een kippenpoot en past daardoor goed in de hand. Het is belangrijk om te weten dat de baktijd voor een drumstick iets korter kan zijn dan voor een kippenpoot vanwege het verschil in grootte.

Een drumstick is een populair stuk vlees dat vaak wordt gebruikt voor verschillende bereidingsmethoden, zoals bakken, grillen of stomen. Het vlees van een drumstick is mals en sappig, en de smaak wordt gewaardeerd door velen. Het benedendeel van de drumstick is het gedeelte dat het meest wordt geconsumeerd en is geliefd om zijn smaak en textuur.

Het bovenste deel van een kippenpoot, ook wel het dijbeen genoemd, bevat meer vlees en vet, wat zorgt voor een rijkere smaak. Het vel op de kippenpoot kan knapperig worden gebakken en voegt een extra textuur en smaak toe aan het gerecht. Kippenpoten worden vaak gebruikt in stoofgerechten, zoals coq au vin, waarbij het vlees langzaam wordt gegaard in een rijke saus.

Door het verschil in grootte en samenstelling van het vlees kunnen drumsticks en kippenpoten verschillende bereidingstijden hebben. Het is belangrijk om de juiste baktijd te gebruiken om ervoor te zorgen dat zowel de drumstick als de kippenpoot volledig gaar en sappig zijn.

Bereidingstijd voor rauwe drumsticks in de airfryer

Voor het bereiden van rauwe drumsticks in de airfryer wordt over het algemeen een baktijd van 20 minuten aanbevolen. Hier volgt een eenvoudig stappenplan om perfect gare drumsticks te krijgen:

 1. Verwarm de airfryer voor op 200 graden Celsius.
 2. Leg de rauwe drumsticks in de airfryermand en zorg ervoor dat ze elkaar niet overlappen.
 3. Bak de drumsticks gedurende 10 minuten op 200 graden Celsius.
 4. Verlaag vervolgens de temperatuur naar 150 graden Celsius en bak de drumsticks nogmaals 10 minuten af.
 5. Controleer de kerntemperatuur van de drumsticks om te bevestigen dat ze volledig gaar zijn. De minimale kerntemperatuur voor gevogelte is 75 graden Celsius.

Dit stappenplan zorgt voor een krokant korstje en sappig vlees. Blijf altijd de kerntemperatuur controleren om ervoor te zorgen dat de drumsticks veilig zijn om te eten.

“De bereidingstijd van drumsticks in de airfryer kan variëren afhankelijk van het type airfryer dat je gebruikt. Raadpleeg altijd de handleiding van jouw specifieke airfryer voor de juiste baktijden en temperaturen.”

Met deze eenvoudige stappen en de juiste instellingen kun je heerlijke, perfect gare drumsticks bereiden in de airfryer. Experimenteer met verschillende kruiden en marinades om jouw favoriete smaakcombinaties te ontdekken.

Bereidingstijd voor voorgegaarde drumsticks in de airfryer

Voorgegaarde drumsticks kunnen eenvoudig worden opgewarmd in de airfryer. Verwarm de airfryer voor op 180 graden Celsius en bak de drumsticks gedurende 10-12 minuten. Controleer altijd de kerntemperatuur van de drumsticks om ervoor te zorgen dat ze volledig zijn opgewarmd.

Om te controleren of de drumsticks de juiste temperatuur hebben bereikt, kan een vleesthermometer worden gebruikt. Prik de thermometer in het dikste deel van de drumstick en zorg ervoor dat de kerntemperatuur 75 graden Celsius bereikt. Op deze manier weet je zeker dat de drumsticks volledig zijn opgewarmd en klaar zijn om te serveren.

Als je de voorgegaarde drumsticks een krokant korstje wilt geven, kun je de airfryer op een iets hogere temperatuur instellen, bijvoorbeeld op 190 graden Celsius. Hierdoor krijgen de drumsticks een heerlijk krokante buitenkant zonder dat het vlees uitdroogt. Houd tijdens het opwarmen altijd goed in de gaten dat de drumsticks niet te lang in de airfryer blijven om uitdroging te voorkomen.

Voor een extra smaakvol resultaat kun je de voorgegaarde drumsticks voor het opwarmen marineren met je favoriete kruiden en specerijen. Zorg ervoor dat de marinade niet te veel suiker bevat, omdat dit kan verbranden in de airfryer. Kies in plaats daarvan voor kruiden en specerijen met weinig suiker, zodat de drumsticks mooi bruin en smaakvol worden.

Vergelijking van bereidingstijd voor voorgegaarde drumsticks in verschillende airfryer modellen

Airfryer Model Bereidingstijd
Philips Airfryer XL 10-12 minuten op 180 graden Celsius
Inventum Airfryer 10-12 minuten op 180 graden Celsius
Tefal Airfryer 10-12 minuten op 180 graden Celsius

Baktijden voor verschillende merken airfryers

De baktijden voor drumsticks kunnen variëren afhankelijk van het merk airfryer dat je gebruikt. Elk merk heeft zijn eigen aanbevolen baktijden om de drumsticks perfect gaar en krokant te krijgen. Hieronder vind je de aanbevolen baktijden voor enkele populaire merken airfryers:

Philips Airfryer XL

Voor de Philips Airfryer XL wordt een baktijd van 16 minuten op 200 graden Celsius en vervolgens 16 minuten op 160 graden Celsius aanbevolen. Door de hogere temperatuur aan het begin krijgen de drumsticks een krokant korstje en door de lagere temperatuur worden ze gelijkmatig gaar van binnen.

Philips Airfryer XXL

Voor de Philips Airfryer XXL geldt dezelfde baktijd als voor de XL variant: 16 minuten op 200 graden Celsius en vervolgens 16 minuten op 160 graden Celsius. Deze baktijd zorgt ervoor dat de drumsticks de perfecte balans krijgen tussen krokantheid en sappigheid.

Princess airfryers

Voor Princess airfryers wordt over het algemeen een baktijd van 20 minuten op 180 graden Celsius geadviseerd. Dit zorgt voor drumsticks die mooi goudbruin en krokant zijn aan de buitenkant en sappig van binnen.

Inventum airfryers

Voor Inventum airfryers wordt een baktijd van 16-20 minuten op 200 graden Celsius aanbevolen. Dit garandeert drumsticks die lekker knapperig zijn van buiten en mals van binnen.

Tefal airfryers

Voor Tefal airfryers geldt een baktijd van 15-20 minuten op 180 graden Celsius. Deze baktijd zorgt ervoor dat de drumsticks goed gaar en smaakvol zijn.

Airfryer Merk Aanbevolen baktijd Temperatuur
Philips Airfryer XL 16 minuten + 16 minuten 200°C + 160°C
Philips Airfryer XXL 16 minuten + 16 minuten 200°C + 160°C
Princess airfryers 20 minuten 180°C
Inventum airfryers 16-20 minuten 200°C
Tefal airfryers 15-20 minuten 180°C

Let op dat dit slechts richtlijnen zijn en dat de baktijden kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de drumsticks en persoonlijke voorkeuren. Het is altijd raadzaam om de handleiding van jouw specifieke airfryer te raadplegen voor de meest nauwkeurige baktijden.

Moet je de airfryer voorverwarmen?

Voor het bereiden van drumsticks in de airfryer is het niet strikt noodzakelijk om de airfryer voor te verwarmen, maar het kan wel helpen om een krokant korstje op de drumsticks te krijgen. Door de airfryer vooraf op de aanbevolen temperatuur voor te verwarmen, zorg je ervoor dat de warmte direct gelijkmatig wordt verdeeld en de drumsticks sneller kunnen garen. Hierdoor wordt de buitenkant van de drumsticks mooi knapperig terwijl het vlees van binnen sappig blijft.

Om de airfryer voor te verwarmen, stel je de gewenste temperatuur in en laat je de airfryer enkele minuten voorverwarmen. Dit kan variëren afhankelijk van het merk en type airfryer dat je gebruikt, dus raadpleeg altijd de handleiding van jouw specifieke model voor de aanbevolen voorverwarmtijd.

Door de airfryer voor te verwarmen voordat je de drumsticks toevoegt, zorg je voor een snellere en gelijkmatige bereiding, wat resulteert in een heerlijk krokant korstje en mals vlees.

Het voorverwarmen van de airfryer is vooral belangrijk als je de drumsticks wilt bereiden met een krokante coating, zoals paneermeel of een kruidenkorstje. Door de airfryer voor te verwarmen, zorg je ervoor dat de coating goed kan hechten aan het vlees en een mooie textuur krijgt tijdens het bakken.

Voor het beste resultaat adviseren we dus om de airfryer voor te verwarmen voordat je drumsticks gaat bereiden. Het zorgt ervoor dat de drumsticks gelijkmatig worden bereid en een heerlijk krokant korstje krijgen. Experimenteer met verschillende temperaturen en baktijden om de perfecte bereiding voor jouw airfryer te vinden.

Tips voor het marineren en kruiden van drumsticks in de airfryer

Drumsticks kunnen in de airfryer extra smaakvol worden door ze te marineren of kruiden voordat je ze bereidt. Het toevoegen van marinades en kruiden zorgt voor een heerlijke smaakbeleving en maakt het vlees nog sappiger. Hier zijn enkele handige tips voor het marineren en kruiden van drumsticks in de airfryer.

Marinades:

Voor het marineren van drumsticks kun je kiezen uit een breed scala aan smaken. Een goede marinadebasis bestaat uit een combinatie van olie, zuur, zout en specerijen. Je kunt experimenteren met verschillende ingrediënten om je eigen unieke smaak te creëren. Hier zijn enkele ideeën:

 • Barbecuemarinade: Meng ketchup, bruine suiker, mosterd, knoflookpoeder, uienpoeder, paprikapoeder en een beetje Worcestersaus.
 • Tandoorimarinade: Combineer yoghurt, garam masala, komijnpoeder, korianderpoeder, knoflookpasta, gemberpasta, citroensap en een snufje rode chili poeder.
 • Honing-sojasausmarinade: Meng sojasaus, honing, knoflook, gember en een scheutje sesamolie.

Kruiden:

Voor het kruiden van drumsticks kun je kiezen uit verschillende droge kruidenmixen of je eigen kruidenmengsel maken. Hier zijn enkele populaire kruiden die goed passen bij drumsticks:

 • Paprikapoeder
 • Knoflookpoeder
 • Uienpoeder
 • Gedroogde oregano
 • Gedroogde tijm
 • Gedroogde rozemarijn
 • Zout en peper

Voeg de droge kruiden toe aan de drumsticks en wrijf ze goed in. Laat de drumsticks vervolgens een tijdje marineren in de koelkast voordat je ze bereidt in de airfryer. Op deze manier kunnen de smaken goed intrekken en krijg je heerlijk gekruide drumsticks.

Met deze tips kun je de drumsticks in de airfryer eenvoudig marineren en kruiden voor een smaakvolle maaltijd. Experimenteer met verschillende marinades en kruiden om jouw favoriete smaakcombinaties te ontdekken. Geniet van heerlijk malse en goed gekruide drumsticks uit de airfryer!

Hoeveel drumsticks passen er in een airfryer?

Het aantal drumsticks dat in een airfryer past, hangt af van de grootte van de airfryer en de grootte van de drumsticks zelf. In het algemeen passen er 2-3 drumsticks in een kleine airfryer, 3-4 drumsticks in een XL airfryer en 4-6 drumsticks in een XXL airfryer. Je kunt de capaciteit van de airfryermand vergroten door een grillrooster of meerlaagsrekje te gebruiken.

“Het aantal drumsticks dat in een airfryer past, hangt af van de grootte van de airfryer en de grootte van de drumsticks zelf.”

Als je meer drumsticks wilt bereiden, kun je ervoor kiezen om ze in lagen te plaatsen met behulp van een rekje. Dit zorgt ervoor dat de drumsticks gelijkmatig worden bereid en het maximale gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte in de airfryer. Zorg er wel voor dat de drumsticks elkaar niet overlappen, zodat ze allemaal gelijkmatig garen.

Om te bepalen hoeveel drumsticks je in jouw specifieke airfryer kunt plaatsen, kun je de mand van de airfryer opmeten en de grootte van de drumsticks controleren. Houd er rekening mee dat kleinere drumsticks meer ruimte in beslag kunnen nemen dan grotere drumsticks vanwege hun vorm en grootte. Experimenteer een beetje om de maximale capaciteit van jouw airfryer te ontdekken!

aantal drumsticks in airfryer

Hoe weet je of de drumsticks gaar zijn?

Om te controleren of de drumsticks gaar zijn, is het belangrijk om de kerntemperatuur te meten. Dit kan worden gedaan met behulp van een vleesthermometer. De minimale kerntemperatuur voor gevogelte is 75 graden Celsius. Prik de thermometer in het dikste gedeelte van de drumstick om de temperatuur te meten. Zorg ervoor dat de drumsticks volledig gaar zijn voordat je ze uit de airfryer haalt. Door de kerntemperatuur te meten, kun je er zeker van zijn dat het vlees veilig is om te eten en dat het de juiste textuur en smaak heeft.

Een andere manier om te controleren of de drumsticks gaar zijn, is door te kijken naar de kleur en textuur van het vlees. Gaar vlees moet een mooie goudbruine kleur hebben en het vlees moet gemakkelijk loskomen van het bot. Als je het vlees insnijdt, moet het sap helder zijn en niet roze of bloederig. Dit zijn tekenen dat de drumsticks goed gaar zijn.

Het is belangrijk om de drumsticks niet te lang te bakken, omdat ze dan droog kunnen worden. Houd de baktijd en kerntemperatuur goed in de gaten om ervoor te zorgen dat de drumsticks sappig en mals blijven. Het gebruik van een vleesthermometer is de meest betrouwbare manier om de gaarheid van de drumsticks te controleren en ervoor te zorgen dat ze perfect worden bereid in de airfryer.

Kerntemperatuur Gaarheid
75 graden Celsius Volledig gaar
65-70 graden Celsius Roze vlees
Minder dan 65 graden Celsius Rauw vlees

Tips voor het opwarmen van voorgegaarde drumsticks in de airfryer

Als je al voorgegaarde drumsticks hebt die je wilt opwarmen in de airfryer, zijn hier een paar handige tips om ervoor te zorgen dat ze perfect worden bereid. Begin met het voorverwarmen van de airfryer op een temperatuur van 180-190 graden Celsius.

Plaats de voorgegaarde drumsticks in de airfryer en bak ze gedurende ongeveer 10 minuten. Dit is voldoende tijd om de drumsticks goed op te warmen en ervoor te zorgen dat ze een lekker krokant korstje behouden.

Controleer na 10 minuten de temperatuur van de drumsticks met behulp van een vleesthermometer. Zorg ervoor dat de kerntemperatuur van de drumsticks minimaal 75 graden Celsius is. Dit zorgt ervoor dat de drumsticks volledig zijn opgewarmd en veilig zijn om te eten.

Tips voor het opwarmen van voorgegaarde drumsticks in de airfryer

 1. Verwarm de airfryer voor op 180-190 graden Celsius.
 2. Plaats de voorgegaarde drumsticks in de airfryer.
 3. Bak de drumsticks gedurende 10 minuten.
 4. Controleer de kerntemperatuur van de drumsticks met een vleesthermometer en zorg ervoor dat deze minimaal 75 graden Celsius is.

“Het opwarmen van voorgegaarde drumsticks in de airfryer is een snelle en gemakkelijke manier om restjes op te frissen of een heerlijke maaltijd te bereiden. Volg deze eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat je drumsticks perfect worden verwarmd en klaar zijn om van te genieten.”

Recepten voor de lekkerste airfryer drumsticks

Ben je op zoek naar inspiratie voor het bereiden van heerlijke drumsticks in de airfryer? Hieronder vind je een aantal recepten die je kunt uitproberen. Of je nu houdt van pittig, zoet of kruidig, er is voor elk wat wils. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende smaken en kruiden om jouw favoriete drumstickrecept te vinden.

Recept 1: Pittige barbecue drumsticks

 • Ingrediënten:
  • 8 drumsticks
  • 2 eetlepels barbecuesaus
  • 1 theelepel sambal
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Zout en peper naar smaak
 • Bereidingswijze:
 1. Verwarm de airfryer voor op 200 graden Celsius.
 2. Meng de barbecuesaus, sambal, paprikapoeder, zout en peper in een kom.
 3. Marineer de drumsticks met het mengsel en laat ze ongeveer 30 minuten intrekken.
 4. Bak de drumsticks in de airfryer gedurende 20 minuten, of tot ze gaar en knapperig zijn.

Recept 2: Zoete honing-mosterd drumsticks

 • Ingrediënten:
  • 8 drumsticks
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels Dijon mosterd
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • Zout en peper naar smaak
 • Bereidingswijze:
 1. Verwarm de airfryer voor op 180 graden Celsius.
 2. Meng de honing, mosterd, knoflookpoeder, zout en peper in een kom.
 3. Marineer de drumsticks met het mengsel en laat ze ongeveer 30 minuten intrekken.
 4. Bak de drumsticks in de airfryer gedurende 25 minuten, of tot ze gaar en goudbruin zijn.

Met deze recepten als inspiratie kun je eindeloos variëren en experimenteren met smaken en kruiden. Probeer bijvoorbeeld een Aziatische marinade met sojasaus en gember, of een mediterrane kruidenmix met rozemarijn en oregano. De mogelijkheden zijn eindeloos! Geniet van heerlijk malse en smaakvolle drumsticks uit de airfryer.

recepten drumsticks airfryer

Wat is een drumstick?

Een drumstick is het onderste deel van een kippenpoot en is een populair stuk vlees dat vaak wordt gebruikt voor bereidingen zoals bakken, grillen of stomen. Het vlees van een drumstick is mals en sappig, waardoor het ideaal is voor de bereiding in de airfryer.

Een drumstick bestaat uit het onderste deel van de kippenpoot, ook wel het drumstickbeen genoemd. Dit gedeelte bevat het vlees van de kippenpoot en heeft een karakteristieke vorm die lijkt op die van een drumstick van een drumstel. Een drumstick is kleiner dan een kippenpoot en past daardoor goed in de hand.

De drumstick bevat zowel wit vlees als donker vlees. Het donkere vlees zit voornamelijk in het onderste deel van de drumstick en heeft een intensere smaak. Het witte vlees bevindt zich in het bovenste deel van de drumstick en is iets milder van smaak.

Kenmerken van een drumstick:
Klein formaat Passend in de hand
Mals en sappig vlees Geschikt voor verschillende bereidingsmethoden
Bevat zowel wit vlees als donker vlees Intensere smaak in het donkere vlees

De drumstick is een veelzijdig stuk vlees dat op verschillende manieren kan worden bereid. Het kan worden gemarineerd, gekruid en gegrild, gebakken of gestoomd worden. In de airfryer kunnen drumsticks perfect gaar en knapperig worden bereid, waardoor ze een gezonder alternatief vormen voor gefrituurde drumsticks.

Met de juiste temperatuur en baktijd kunnen drumsticks in de airfryer de perfecte combinatie bieden van een krokante buitenkant en sappig, mals vlees aan de binnenkant. Experimenteer met verschillende marinades en kruiden om jouw favoriete smaakcombinaties te ontdekken en geniet van heerlijk bereide drumsticks uit de airfryer!

Conclusie

Na het uitvoerig onderzoeken van de bereidingstijd en tips voor het bereiden van drumsticks in de airfryer, kan ik concluderen dat het een geweldige manier is om sappige en malse drumsticks te bereiden. Met de juiste temperatuur en baktijd kan je heerlijk krokante drumsticks krijgen, terwijl het vlees van binnen lekker mals blijft.

Belangrijk is om de airfryer voor te verwarmen, zodat de drumsticks gelijkmatig worden bereid. Het gebruik van een vleesthermometer is ook essentieel om de gaarheid van de drumsticks te controleren. Hiermee kan je er zeker van zijn dat ze op de juiste temperatuur zijn en volledig gaar zijn van binnen.

Daarnaast is het marineren en kruiden van de drumsticks een geweldige manier om extra smaak toe te voegen. Let er wel op dat marinades met veel suiker kunnen verbranden in de airfryer, dus kies bij voorkeur voor een marinade met weinig tot geen suiker.

Al met al kan ik zeggen dat drumsticks in de airfryer een heerlijke maaltijd kunnen zijn. Experimenteer met verschillende recepten en ontdek jouw favoriete smaakcombinaties. Geniet van de perfect bereide drumsticks uit de airfryer!

FAQ

Hoe lang moeten drumsticks in de airfryer?

De bereidingstijd van drumsticks in de airfryer is afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen kunnen drumsticks in de airfryer worden bereid in ongeveer 20 minuten.

Wat is het verschil tussen een drumstick en een kippenpoot?

Een drumstick is het onderste deel van een kippenpoot, terwijl een kippenpoot het gehele been van de kip omvat, inclusief het bovenste deel met vel, spiermassa en rugstuk.

Wat is de bereidingstijd voor rauwe drumsticks in de airfryer?

Voor rauwe drumsticks in de airfryer wordt over het algemeen een baktijd van 20 minuten aanbevolen.

Wat is de bereidingstijd voor voorgegaarde drumsticks in de airfryer?

Voorgegaarde drumsticks kunnen eenvoudig worden opgewarmd in de airfryer. Bak de drumsticks gedurende 10-12 minuten op 180 graden Celsius.

Wat zijn de baktijden voor verschillende merken airfryers?

De baktijden kunnen verschillen per merk airfryer. Voor de Philips Airfryer XL wordt bijvoorbeeld een baktijd van 16 minuten op 200 graden Celsius en vervolgens 16 minuten op 160 graden Celsius aanbevolen.

Moet je de airfryer voorverwarmen?

Hoewel het niet strikt noodzakelijk is, kan het voorverwarmen van de airfryer helpen om een krokant korstje op de drumsticks te krijgen.

Wat zijn tips voor het marineren en kruiden van drumsticks in de airfryer?

Kies voor droge kipkruiden of maak je eigen marinade met minimale suiker. Let erop dat marinades met veel suiker kunnen verbranden in de airfryer, dus gebruik bij voorkeur een marinade met weinig tot geen suiker.

Hoeveel drumsticks passen er in een airfryer?

Het aantal drumsticks dat in een airfryer past, hangt af van de grootte van de airfryer en de grootte van de drumsticks zelf.

Hoe weet je of de drumsticks gaar zijn?

Gebruik een vleesthermometer om de kerntemperatuur te meten. De minimale kerntemperatuur voor gevogelte is 75 graden Celsius.

Wat zijn tips voor het opwarmen van voorgegaarde drumsticks in de airfryer?

Verwarm de airfryer voor op 180-190 graden Celsius en bak de drumsticks gedurende 10 minuten.

Heb je recepten voor de lekkerste airfryer drumsticks?

Er zijn talloze recepten beschikbaar. Probeer bijvoorbeeld drumsticks met een pittige barbecuemarinade of een zelfgemaakte marinade naar keuze.

Wat is een drumstick?

Een drumstick is het onderste deel van een kippenpoot en is een populair stuk vlees dat vaak wordt gebruikt voor bereidingen zoals bakken, grillen of stomen.

Bron Links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *